9/09/2012

Jesus loves me - oh yes he does

Annyi jó dolog történt velem, hogy az irigy emberek miatt alig merem leírni....sokszor megkapom, hogy mennyire naív és jóhiszemű vagyok....hát elnyertem méltó büntetésem....
Megszületett a kisfiam Máté......a leggyorsabb és legkönnyebb úton - nem is volt egész 30 perc - profi szülésznővel, profi dokival. Ezer köszönet Fejes Anikónak - a miskolci Semmelweis kórház részlegvezető szülésznőjének és minden idők legszuperebb és leghumorosabb nőgyógyászának - dr. Steierhoffer Györgynek :) Műhelytitok, hogy miután apás szülésnél a férjem kézbe vette  a legifjabb Hatvanit - a szerelmesen elrebegett "szeretlek...köszönöm" szavak után hozzátette....tutira droid vagyok... :) hogy ilyen gyorsan, könnyen, halkan...stb. vagyis horrormentesen. Legfrissebb szerelmünk-gyümölcse - íme:


Kicsit besárgultunk - 3 + napot jelentett (gyöngyök nélkül - képzelhetitek)....szóval szeptember 1-én szombaton szültem - és hát hétfőn vettünk egy házat. Igen, viszlát 10 éve 43 négyzetméter.....

Amikor meg hazaértem  - ez várt: 

Na ez volt a legdédelgetettebb álmom.....és tényleg semmit sem tettem érte, csak úgy gondoltam rá, hogy "de jó lenne ha" - és lám, az angyalok meghallgattak.

Ezer köszönet Michelle Mach-nak, hogy 80 versenyzőből pont engem szemelt ki a BOTB reklámjának.....

...kérdezitek, hogy honnan van annyi energiám....hát sok szeretetet küldök az univerzumba - és amint a mellékelt ábra mutatja, a sokszorosát kapom vissza :)

17 comments:

horimarika said...

Gratulálok! Mindenhez!!! Ha valakit fentről ennyire szeretnek, az megérdemli. Nekem személy szerint öröm pozitív dolgokról olvasni.
A babus egyszerűen csodaszép!

Orsi said...

Meg is érdemled! Gyönyörű a kis Máté, meg persze a nyakéked is! Majd mutizd azt a házat is! De... mi az, hogy semmit nem tettél érte? Ez bizony kemény munka gyümölcse!!!

Rónai Beatrix said...

A jó dolgok mindig akkor jönnek az ember életében, amikor jó úton halad. Amikor azt az utat járja, amiért leszületett erre a Földre. Sose hagyd el ezt az utat, és hallgass mindig a szívedre! :)

Erga said...

Gratulálok, gyönyörű baba, jó egészséget kívánok az egész Családnak és a sikereidhez is nagy gratula!

Mézesmama said...

A csodálatos babádhoz jó egészséget...sok boldogságot kívánok...a sikereid nem véletlenek....és remélem, ez még csak a kezdet!

Évi said...

Tudod: MERT MEGÉRDEMLED:-)))
Mást nem is kell írnom:-)))
Nagyon szeretlek Benneteket! Pussz!

Liza said...

Gratulálok és még sok-sok ilyen jót kívánok!

Susan said...

Gratulálok!!! És jó egészséget kivánok!

Ilona said...

Isten éltessen Benneteket egészségben és legyél ezután is naiv és vidám további sok sikert!

POÉ said...

Gratulálok tiszta szívből, remélem még nagyon sokáig csak jó dolgok várnak rátok!:-)))

POÉ said...

Gratulálok tiszta szívből, remélem még nagyon sokáig csak jó dolgok várnak rátok!:-)))

Csillus said...

Gratulálok, csodás dolgok történtek veletek és kívánom maradjon ez így nagyon sokáig!!!

Berjo said...

Gratulálok a tüneményes babához és a megérdemelt gyöngyös sikeredhez! Jó egészséget és sok örömöt kívánok mindkettőhöz!

Schnappy said...

Sok boldogságot kívánok a csöppséghez, nagyon édes!

És gratulálok a reklámhoz!:)

Vica said...

Jaj, de jó, hogy végre rádtaláltam!!! :-) Sokat gondoltam ám Rátok, hogy vajon hogy vannak az elátkozott korterem ottmaradt lakói! Írok majd egy emailt! Gyönyörűséges Máté, és ezek az ékszerek, csodaszépek! Szívből gratulálok, nagyon ügyes vagy! Puszi, majd megy az email, ha lesz egy kis időm! Póliska-Szabó Éva

Vera Násfa said...

Gratulálok a kis csöppséghez, jó egészséget és még több örömet, sikert nektek! :-)

Csilla Gyuru said...

Kedves Anna, Mindig is csodálattal nézem a műveidet! Csodálom az energiádat, 3 pici mellett mikre vagy képes. Gratulálok a családhoz, a munkádhoz!! Csilla