10/01/2012

Rohan az idő

Máté ma 1 hónapos :) Mostanra egészen belerázódtam a "hogyan szakadjak 3 felé napi ötvenszer" szerepembe - és lám, még hímezni is volt időm.
A hímzés nálam már-már meditációs eszköz, a lelki-szellemi-érzelmi egyensúlyom helyrebillentéséhez nélkülözhetetlen. Persze csak óvatos duhaj vagyok, mostanában nem szeretek torzókat hagyni magam után, vagyis mindig befejezem, amit elkezdek. Az is közrejátszik, hogy dobozolhatok megint mint Tóték - mert megkaptuk az új ház kulcsát, és lassan át kellene települni végleges családi fészkünkbe.


Ígérem igyekszem hallatni magamról és nem maradtok új szépséges gyöngyhímzett ékszerek nélkül. Valamint garantálom, hogy a Gyöngylabor is zavartalanul várja a látogatókat és kezeli a megrendeléseket a költözés alatt is. Az újabb hírekig itt egy kis csemege....eddig még nem csináltam francia csatot, de ez nagyon tetszik : )


6 comments:

Mar Bisutería said...

Ohhhh es bellisimo!!! me gusta mucho

Böbe Ikotics said...

Megy ez neked nagyon!! Gyönyörűséges az eredmény.

Orsi said...

Csodaszép!!! Már a Face-en is megcsodáltam:-) Remélem, a továbbiakban is marad időd alkotni!

Las Cositas de Lyra said...

It's lovely!!!

Schnappy said...

Csodálatos hajcsat, nagyon tetszik! Sok kitartás a következő pár napra, a költözés mindig nehézkes, bár jó élmény is új helyre menni, berendezkedni!:)

MELI-BEADS said...

Szia Annie!
Nekem sem volt még eddig ilyen,de látván a tiédet,megjött hozzá a kedvem!Nagyon szép lett!!