8/26/2012

Gyöngylabor - Nagy Őszi Kísérlet

Jó pár hónapja szemlélődöm, és morfondírozom azon, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy jól beszélek angolul. A világháló és a nyelvtudás korlátlan lehetőségeket kínál, hogy nemzetközi színtéren is megmutathassam az ékszereimet és különböző kihívásokon, versenyeken induljak.
Amikor tavaly Ibbi hozzáadott az FB-n a Magyar Gyöngyös Lányok Csoporthoz, el sem tudtam képzelni, hogy ennyi tehetséges magyar lány foglalkozik a gyöngyözéssel. Pláne azt a sok pozitív hozzászólást és kedvességet, amit felém mutatnak/ mutattok:) A versenyeken támogattok és jó olvasni, hogy nem hiábavaló és nem csupán a saját kedvemre valóak az ékszerek, amiket megálmodok.


Éppen ezért arra gondoltam, hogy miért ne szervezhetnék én is egy kihívást a vállalkozó szellemű tehetségeknek. Kis hazánkban elvétve és főleg utólag találkozom hasonlókkal - kézműves pályázatok, eldugott apró írások.....hát íme, vágjunk bele:


A zsűri létszáma még nem teljes, de 5 tag személye már biztos:

Budai Kata (Békata)
Csizmadia Éva (Muttery)
Dobos Éva (DeEva)
Ingesné Barkóczy Ibolya (Ibbi)
Veres Zsuzsa (Vezsuzsi)


Remélem elég profi és elismert nevek - bízom a tapasztalatukban és értékítéletükben.

És jöjjön pár inspiráló fotó - hogy mi is lenne a feladat lényege. Az ősz hangulatának leképezése gyöngyökkel :) Lehet leveles, színekben őszi, szüreti, sütőtökös, a lényeg, hogy saját ötlet és dizájn alapján készüljön, akárcsak ez a mestermunka Olga Vinnere Pettersontól!!!!











2 comments:

Schnappy said...

HÚ, ez a nyaklánc nem semmi!:)

zazie said...

Várom nagyon az alkotásokat!