7/04/2012

News - news - news/ Hírek rólam....

I just disappeared a bit. There are some reasons to it. First of all we have been on holiday - which was nice, relaxing, no beads, no work at all. It is over, so I jumped into our new chapter of our family life. We moved house and it is now public, that I am expecting my third son, Máté for 12 September 2012. I occupied myself with the moving, putting the slices of my life in paper boxes and just finished unpacking our stuff in our new home. Just show you a little picture of my new kitchen......yummy:)



The other big project is the Battle of Beadsmith Contest and my piece is half way finished only....so from now on, until 10 July I will be working every minute to finish it. Keep your fingers crossed for me and keep visiting my blog :)

*******************************
Kicsit eltűntem, de jó okom volt rá :) Először is nyaraltunk, szuper volt, pihentető, munka és gyöngyök nélkül. Eltelt hamar a vakáció - és családi életünkben új fejezet kezdődött. Költöztünk - és most már hivatalosan is bejelenthetem, hogy harmadik kisfiunk - Máté - érkezését várjuk 2012. szeptember 12.-ére. Teljesen lefoglalt a költözés, az, hogy az életem darabjait papírdobozokba csomagoljam. Ma sikeresen a helyére került minden új fészkünkben...egy kis ízelítő fotó - ez az új konyhám :).....Klassz, mi?

A másik nagy fa, amibe a fejszémet vágtam - az a Battle of Beadsmith verseny, és hát a versenymunkám csak félig van kész. Mostantól július 10.-ig kizárólag ezzel leszek elfoglalva, hogy be tudjam időre fejezni. Úgyhogy nagyon szorítsatok nekem és kövessétek a fejleményeket itt a blogomon :)
 

5 comments:

Orsi said...

Szorítok neked, ez csak természetes! Gratulálok a kis jövevényhez és a szép új otthonodhoz! Tényleg klassz a konyhád:-)

Panka gyöngye said...

Jól felpörögtek nálad az események:))Micsoda hír:))Gratulálok és sok egészséget nektek!A konyhád csúcs:)És természetesen én is sok sikert kívánok neked a versenyhez:)

MrsSame said...

Gyönyörű konyhád van. Gratulálok a babucihoz és jó egészséget kívánok. Drukkolok,hogy jól sikerüljön a verseny. Csak ügyesen.

Kisnyul / Andi said...

Gratulálok! Egészséget, kitartást kívánok minden tekintetben. A konyhád gyönyörűség, valami ilyen lebeg az én álmaimban is. :)

StR said...

A konyhád nagyon tetszik, ez azért lehet, mert az enyém gyakorlatilag kis eltérésekkel, de ugyan ilyen::)))))) ez vicces:)
Gratula az új lakóhoz:))) és kitartás:)