4/18/2011

I am spreading love / Gyöngyöző jókedvem van (magyarul alul található)I got so much love, healing words and inspiration from you in the past 6 months. Now it is time for me to return it SO here it is: I AM SPREADING LOVE!!!

Here you find 3 picture of 3 different care-packs I am giving away. Each pack contains 3 x 11 grams of TOHO 11/0 seed beads in 3 matching colors, various gemstone or shell beads and cabochons, metal findings and stampings including 2 pairs of French earwires, 3 bail beads and 3 toggle clasp. Also you can find great selection of rare fun beads attached. Imagine what beauties you can make out of them.

So here is how you can get one of them.
1.       Go to my FB page – „Precious HeartBeads by Anna Hatvani” and click on LIKE button, so your name appears on the list among all the names who likes the page.
2.        Then visit my Blog under the link below and click on the right side scrolling down and click on „Follow” then confirm „Follow this blog”.
If you are done with both by 5th May 2011 (midnight CET) – your name will be put into the big hat from which I am going to pick 3 names on 6th May 2011. Each of the 3 lucky person will get one of the packs. No matter which corner of Earth you are living – I will post your care pack until 10th of May for FREE . (If you have done these before today you are in the hat already 

Let our hearts bead together!!!
Anna
***********************************************************
Gyöngyöző jókedvem van !!!

Annyi sok szeretetet, törődést és inspirációt kaptam tőletek az elmúlt 6 hónapban. Most rajtam a sor, hogy viszonozzam. Szóval SZERETETET KÜLDÖK NEKTEK!!!
Fentiekben 3 képet találsz a 3 különböző szeretetcsomagról, amit elajándékozok. Minden csomag tartalmaz 3x 11 gramm TOHO 11/0 kásagyöngyöt harmonizáló árnyalatban, különféle féldrágakő és kagyló gyöngyöt, kabosont, fém alkatrészeket és vereteket, köztük 2 pár fülbevalóalapot, 3 medálakasztót és 3 T-kapcsot. Ezenkívül mindegyik csomagba tettem ritka és mókás nagyobb gyöngyöket is. Képzeld csak micsoda szépségeket készíthetsz belőlük. 

És hogy ezért mit kell tenned?
1.      Látogass el az alábbi linken lévő Precious HeartBeads by Anna Hatvani FB oldalamra, és kattints a Tetszik gombra. Vagyis legyen a neved a listában azokéval együtt, akik kedvelik az oldalt.
2.      Látogass el a Blogomra az alábbi linken és jobboldalon lent kattints rá a „Követés” gombra és iratkozz fel követőnek.
Tedd meg mindkettőt 2011. május 5.-én éjfélig, s a neved bekerül a kalapba, amiből 2011. május 6-án 3 nevet sorsolok ki. Mindhárom szerencsés kap egy-egy csomagot. Bármelyik sarkában is élj a földnek, csomagodat ingyen postázom 2011. május 10-én. Ha már régebben megtetted, máris a kalapban a neved.

Gyöngyözzön együtt a jókedvünk!!!
Anna

26 comments:

shibori girl said...

I'm following you now! Love those care packages you've put together. ;)

Kate

Unknown said...

Eleget tettem mindkét feltételnek, de elsősorban nem az ajándékok miatt, hanem a munkásságod elismeréseként! Megnéztem az összes ékszeredet, gyönyörűek! Gratulálok az Etsy győzelmedhez, természetesen szavaztam én is:) Hihetetlen, hogy még csak egy fél éve gyöngyhímzel, annyira kiforrottak a munkáid! További sok sikert kívánok, és érdeklődéssel várom az újabb csodákat!

Ági said...

Még csak most találtam a blogodra. Gyönyörű ékszereket készítesz! Gratulálok hozzájuk!

Sandy Spivey said...

Very sweet of you to do this! Thanks so much.

Évi said...

Gratulálok!Tökéletesek az ékszereid!Örülök,hogy megismerhettelek!

Liza said...

A játékodat hirdette valaki, így találtam rá a blogodra, de nagyon örülök neki, nem csak a játék miatt, hanem, mert gyönyörű dogokat láttam Nálad! Gratulálok!

Chris Maj said...

I can't believe I wasn't following you already! What fun! Thank you!

Szilmarilla said...

Nem elsősorban a gyöngycsomagok miatt követlek! Nagyon szépek az ékszereid! És örülök, hogy személyedben magyar lett a győztes!

Faye Hadfield said...

I am following you and a fan! Your work is amazing! Thank you for the opportunity to win some lovely things xx

Ibolya said...

Kedves Anna, örömmel követlek!!!:-)))

Sturo said...

Gratulálok a gyönyörű ékszerhez!
Jutka

Oribori said...

Kedves Ann a! Örülök , hogy ráakadtam a blogodra! Gyönyörűségesek az ékszereid! Gratulálok!!!
Köszönöm a lehetőséget a játékra!

- egy robot - said...

Engem se hagyj ki - lájkoltam és követek! :-)

Kiss Antalné said...

Gratulálok itt is a csodáidhoz!!!

moonsafari said...

Eddig is olvastalak, most hivatalosan is követőd lettem :) Gratulálok a győztes darabhoz! :)

Gabessz said...

Én már egy ideje követlek és nagyon szívesen nézelődök nálad! Gratulálok a gyönyörű alkotásokhoz!
Jövök szerencsét próbálni! Tudnék mit kezdeni a szépségekkel!

Nagyné Blahó Zsuzsa said...

Köszönöm a lehetőséget, és egyúttal szeretnék gratulálni a sikeredhez és munkáidhoz! Egytől-egyig gyönyörűek!!! :-)))
További örömteli alkotást kívánok!

Edit gyöngyei said...

Gratulálok a gyönyörű ékszerekhez, és köszönöm a lehetőséget a játékra.

Kisnyul / Andi said...

Gratulálok az első helyezésedhez!

Köszönöm a lehetőséget! (FB - Berkesné Bihari Andrea (Kisnyul) )

BéKata said...

Kedves Anna, engem is lenyűgöznek a munkáid, fantasztikusan szépek. KÖvetlek, lájkoltam, szavaztam is Rád, mert nagyon is méltónak tartottalak a végső győzelemre!!! Igazi felüdülés Nálad nézelődni, olyan szemet és lelket gyönyörködtetőek a hímzéseid!
(És nem utolsósorban: mivel magam is szoktam hímezni (persze Téged meg sem közelítelek), hátha nekem kedvez a szerencse, és alkothatok valamit azokból a szépségekből...
:-)

Magdi said...

Végig néztem az alkotásaidat, fantasztikusan szépek, gratulálok! Köszönöm a lehetőséget és várom hátha kedves lesz hozzám Fortuna!!

Dalma-Almada said...

Csodálatos ékszerek kerülnek ki a kezed alól! A finomságuk, az alaposságuk tetszik nagyon-nagyon! Őszintén örülök, hogy a facebookon megláttam egy-egy munkád!

Melissa Joy said...

I am following you and already a fan! Your work is stunning! Thanks, Melissa (MelJoy Creations)

Erga said...

Gratulálok a szépséges ékszereidhez, nagyon tetszenek. Szeretnék a kalapodba én is bekerülni és eleget tettem a feltételeknek, de ha most nem nyerek akkor is örülök,hogy rá találtam az alkotásaidra. Ezért köszönetet mondok a Magyar Gyöngyös Lányok klubnak a facebook-on. További szép alkotásokat kívánok Neked!!!

Cseresznyevirág said...

Csodás dolgokat készítessz! Gratulálok, és szívesen játszom veled! :-)

Anonymous said...

What's up, its good paragraph on the topic of media print, we all know media is a fantastic source of information.

My web site :: anti cellulite treatment