2/18/2011

Serafina Pekkala – Bead Embroidered Necklace with Labradorite and Pearl

Serafina Pekkala is the Queen of a witch clan in the region of Lake Enara in Pullmans' book The Golden Compass. She is also a skilled and fearless warrior. She is excellent at archery (as all witches are) from the air. She is very close to nature,as she flies she enjoys the star-tingle and the music of the Aurora.




This necklace was created with a rectangle Labradorite cabochon (25x17mm) beaded with hematite and black Tohos. You can fin din the fringe 3 Labradorite drops and a genuine freshwater pearl among the silver leaves. The bail is also silver with a lightweight silver lace closing with dolphin clasp. The full lenghts of the pendant is 7 cm (2 ¾ in). Backing is black ultrasuede.

Serafina Pekkala – gyöngyhímzett nyaklánc labradorittal és igazgyönggyel

Serafina Pekkala az Enara-tó boszorkányainak királynője Philip Pullman Arany Iránytű című könyvében. Tapasztalt és bátor harcos, kiválóan használja íját a levegőben repülve. Nagyon közeli kapcsolata van a természettel, miközben repül, élvezi a csillagok ragyogását és a hajnal muzsikáját.

Ez a nyaklánc egy meseszép szögletes labradorit kabosonnal (25x17mm) készült, hematit és fekete színű japán üveggyöngyökkel hímeztem körül. A rojtokban 3 labradorit cseppet (8x4mm), valamint egy igazgyöngyöt találsz a két tibeti ezüstlevéllel együtt. A medálakasztó szintén ezüstből van, a lánc hossza 50 cm, delfinkapoccsal záródik. A medál teljes hossza 7 cm. A hátlapja fekete velúr .