1/26/2011

Wisdom of Nuith

Nuith is the Egyptian sky goddess who leans over her husband/brother, Geb, the Egyptian Earth God. She is usually depicted as a naked woman who is covered with stars and is arching on all fours over Geb. She represents the All, pure potentiality both as it flowers into the physical universe and as it resides beyond embodiment. She was the mother of Osiris, Horus, Isis, Set, and Nephthys
Labradorite is a power stone, allowing you to see through illusions and determine the actual form of your dreams and goals. It is excellent for strengthening intuitions.  Use labradorite to stimulate imagination, develop enthusiasm and thus, new ideas, and to see more clearly in meditation 
Labradorite was first found in 1770 on the Labrador Peninsula in Canada. It is also found in Norway, and the former USSR. There is a blue semi-transparent variety called spectrolite that is only found in Finland.
This beauty was made of a rare teardrop shape blue flashing Labradorite drop beaded with finest japanese glass beads – Toho Nebula colour, surroundedby freshwater pearls in peacock and pearl colours. The cord is 45 cm (17 ¾ in)  long, pendant measures 6x5,5 cm (2 3/8 x 2 ¼ in), the middle fringe is 5,5 cm (2 ¼ in). Cord is beaded with crystal AB rice beads and closing with a Tibetan silver floral toggle clasp. Foundation and backing is admiral blue ultrasuede.
May this necklace keep away bad entities and thoughts and any kind of negativity to protect your life and help to live your dreams.


Nuith Bölcsessége

Nuith az Egyiptomi Égistennő, Geb a Föld istenének Felesége és anyja Ozírisznek, Hórusznak, Ízisznek, Szétnek és Nefthysnek. Ő képviseli a Mindenséget, gyakran ábrázolják meztelenül, testét csillagok borítják.
 A labradorit igazi varázskő, segít, hogy átláss az illúziókon, és határozottan kövesd álmaid és céljaid. Erősíti az intuíciót, a képzelőerőt, a lelkesedést és az új ötleteket a tisztánlátást.
 A labradoritot először 1770-ben fedezték fel a Labrador félszigeten Kanadában. Megtalálható még Norvégiában, és az egykori Szovjetunió területein, van egy kékes fényű változata, amelyet spektrolitként is emlegetnek, lelőhelye Finnország.
 Ez a csoda egy igen ritka kék fényű, könnycsepp alakú labradorit kőből készült – mely olyan, mintha belülről parázslana. Toho Nebula színű gyöngyökkel hímeztem és igazgyöngyökkel díszítettem.
A nyaklánc hossza 45 cm, AB kristály rizsgyöngyökkel és Tibeti ezüst T-kapoccsal. A medál mérete6 x 5,5 cm , a középső rojt újabb 5,5 cm. Alapja és hátlapja egészen sötétkék velúr.
 Tartsa ez a nyakék távol tőled a negatív energiákat, és segítse álmaid megvalósulását nap mint nap.

No comments: